Rätt verktyg
för en lyckad
tävlingssatsning
i varje fitness gren!

Ska du tävla i någon fitnessgren?

Just helhetsaspekten är mycket viktigt i fitnessgrenarna, jag erbjuder ”the total package”. Jag går igenom scenframträdande, regler, sportsmanship samt vikten av den mentala balansen, förhållningssätt kring on/offseason och livet i sin helhet under en satsning.


Om Maria Eriksson
Svensk Mästarinna Body Fitness Overall 2013Svensk Mästarinna Body Fitness 2013 & 2014
2:a VM Body Fitness Veteran 20132:a VM Body Fitness Veteran 2013
Utbildad Personlig Tränare & KostrådgivareUtb. Personlig Tränare & Kostrådgivare
Diplomerad CoachDiplomerad Coach
Domare IFBB & SKKFDomare IFBB & SKKF
Specialistsjuksköterska IntensivvårdSpecialistsjuksköterska Intensivvård

Följande tjänster finns att tillgå:

Posering

Presentera din fysik på bästa möjliga sätt!

Jag går igenom de viktiga momenten i posering. Hjälper dig att skräddarsy din egen poseringsrutin. Utifrån dina förutsättningar får du vägledning i hur du kan presentera din fysik på bästa möjliga sätt.


Diet & Träningsupplägg

Uppnå önskad form!

Här sätter vi upp realistiska mål och tar fram upplägg för att nå dem.


Formkoll & Fettmätningar

Full kontroll hela vägen

Två viktiga verktyg under din tävlingssatsning för att se att utveckligen går åt rätt håll, och att du uppnår din bästa tävlingsform någonsin.


DNA-Test

Svaren finns i dina gener!

Du får svar på frågor som: är du känslig mot kolhydrater eller fett? Ska du köra mycket cardio eller dra ner på kalorierna för att behålla din muskelmassa bäst? Ta reda på hur just din kropp fungerar!  Det kan inte bli mer personligt.


Mental Coaching

Hitta lösningar på det som begränsar dig!

Under Powerwalk eller på traditionellt sätt får du hjälp att under ett strukturerat samtal hitta lösningar och ”knyta upp” knutar som begränsar dig i vardagen.


Insyn i regelverket

Förstå vad domarna letar efter!

Under alla mina år som domare vet jag vad som efterfrågas. Se till att regelboken blir din vän för att få ut så mycket som möjligt utav din satsning. Utöver alla regler, får du enormt värdefulla tips.


Pris enligt överenskommelse

Ska du tävla? Skräddarsy ditt eget upplägg!

Kontakta Maria för en kostnadsfri konsultation och hitta upplägget som fungerar för just dig!

Klicka här

Vad säger folk?

Att ha Maria som coach har verkligen varit lärorikt, utvecklande och ett enormt bra stöd. Maria har coachat mig helt efter mina förutsättningar och en helt individuell coachning baserat på mitt liv och vad som är viktigt för mig.

Maria är fantastisk med ett enormt varmt hjärta, hon var mån om att jag mådde bra under hela vår tid tillsammans. Hon stöttade mig när jag behövde det som mest (under dieten.) gav mig tydliga och bra scheman att jobba efter. Hon har haft en plan från början till slut som fick mig i mitt livs form.

Jag hade Maria som coach under ett helt tävlingsår och hon tog mig från grund till min debut på Decembercupen och Luciapokalen i Body Fitness 2014.

Jag är för evigt tacksam av vår tid tillsammans och för allt hon lärt mig. Jag kommer att anlita Maria fler gånger som min coach, då hon enligt mig är bäst i Sverige på Body Fitness.

Mille Jagenius

Klient (Tävlingscoaching Komplett)

När jag bestämde mig för att tävlingssatsa så fanns Maria där för mig. Det handlar inte bara om mat, viktnedgång, cardio o träning. Det är så lätt att bara köra på men Maria fick mig att inse att den mentala balansen är lika viktig. Hon har en otrolig förmåga att se när inte allt är som det ska.

Maria är så kunnig, klok, peppande, ett otroligt bra bollplank, lyhörd, engagerad, ödmjuk och en fantastisk posör. Vilket är en otrolig hjälp. Maria är oxå bra på att hitta på nya recept så dieten blir både god, nyttig o spännande.

Med Maria som PT fick jag allt stöd jag behövde, för hon såg mitt behov. Hon har en sådan erfarenhet i branschen som är ovärderlig. Jag skulle aldrig klarat dena resa med det fantastiska resultat som jag nådde utan Marias proffsiga hjälp. Mentalt o fysiskt. Tack min fina vän!

Åsa Karlsson

Klient (Tävlingscoaching Komplett)

För mig har det alltid varit viktigast att jag har en coach som är professionell, som vågar ge konstruktiv kritik, och som är tillgänglig för att få ventilera alla mina frågor och tankar.

Dessa ord personifierar verkligen Maria. Hon finns alltid där och peppar, men alltid med ett harmoniskt lugn över sig som smittar av sig till den allra mest hysteriska och stressade!

Det jag kommer ta med mig mest från vår resa tillsammans är att jag har fått lära mig att utvärdera och analysera mig själv, samt att jag börjar lära känna och förstå min egen kropp.

Det är någonting som jag kommer ha nytta av resten av mitt liv.

Akhi Piro

Klient (Kostrådgivning & Tävlingskonsultation)

Kontakta Maria för ett personligt upplägg!

Hur kan jag hjälpa dig?