Maria Eriksson – Distans och Balans

Utmaning #Problemområde

LPG jobbet rullar på och sakta men säkert hittar nya kunder till mig och upptäcker LPG:s fördelar, så häftigt! Jag verkligen ”älskar” min maskin..!

Enda nackdelen är att jag har inte tiden att köra på mig själv vilket jag skulle behöva men får lösa det på något sätt 🙂

Har haft en relativt lång tid av frånvaro från träning (utifrån vad jag brukar), har kört men sporadiskt…bestämde mig för några veckor sedan att det är dags att  ”hitta tillbaka” till min livsstil och formen ;-)! jag trivs med och prioritera min träning som jag mår så bra av.

Borde inte var så svårt … START-knappen skall tryckas på!! krävs  bara  att tillåta mig göra det jag älskar , det handlar om en portion beslutsamhet, planering och prioritering!

Nåväl, nu till utmaningen, spontant och på kul men som förhoppningsvis leder till något  meningsfullt har jag, med hjälp av en av mina stora inspiratörer ,min son Jacob kommit på en liten tävling/utmaning, 

Utmaning på Instagram

Utmaning instagram #Problemområde #Formachic

Utmaning instagram #Problemområde #formachic

 

Gör såhär:

Ladda upp en bild på Instagram och svara på dessa två frågor:

1. Vilket är ditt problemområde?

2. Vad gör du åt det?

Avsluta med att:

3. Hashtagga bilden #problemområde #formachic och tagga mig @mariaeri

Vinst:

Jag kommer titta på alla bilder och bjuda på en LPG behandling i veckan under fyra veckor till de som jag blir mest inspirerad av!

Jag börjar och jag hoppas ni hänger på !

LPG mot ”problemområden”

LPG behandlar det specifika problemet t ex fettdepåer, celluliter , muskelvärk, vätskeansamling m m  och den ger också positiva effekter i kroppen, det bildas ”ringar på vattnet” som ger extra skjuts åt hälsosamma effekter, läs mer i mitt blogginlägg om LPG

Ordet problem betyder:

Problem kommer från grekiskans ”problema” som betyder det förelagda, uppgift. Många använder ordet i betydelsen svårighet, andra ser hellre betydelsen utmaning. Problem är en situation som uppstått som gör det mer eller mindre svårt att nå ett uppsatt mål, och oavsett vilket så kallar man vägen dit för lösningen.

– Alla har vi olika problemområden. Vanliga människor, kändisar, topp atleter

– Vad är det i ditt nuläge som hindrar ditt önskeläge? Ta fram SMARTA  MÅL (specifika-målinriktade-accepterade-realistiska-tidsbestämda mål).Håll dig till planen!

Mitt personliga problemområde just nu: Rumpa och lår

Åtgärd: Träna cardio i form av springa i trappor och träna med fokus rumpa 4 dgr/v , styrketräna 5 dgr/v. Diethållning (obs! inte ”tävlingsdiet”)

Take Care!/Maria

1 Kommentar

 1. Hej!

  Jag skulle jätte gärna vilja ha chansen till denna vinst, men då jag inte vill lägga ut mitt problem-område offentligt (trots att jag visat upp mig med bikini på scen), jag skäms såååå oerhört över detta område, har fått höra från flera att det enda som kan hjälpa mig med det jag skäms så över är att få plastikkirurgi….:(
  Men kanske det kan finnas ett annat sätt för mig att kunna få delta som en kandidat ändå?

  Sänder givetvis bilder till dig, bara om jag slipper lägga ut detta offentligt.

  Tack på förhand.
  Med Vänliga Hälsningar
  Maria Björkman

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *