Maria Eriksson – Distans och Balans

Poseringsträning

Posering Maria

Att tävla i Fitnessgrenarna Bodyfitness Bikini Fitness samt Womens Physique innebär att du ska förutom att visa upp en vältränad fysik utifrån de kriterier som finns ska du också kunna göra det med klass och på ett sätt som framhäver din fysik på bästa möjliga sätt, för detta krävs en del träning och att plocka fram just det som är specifikt och unikt i varje fysik, detta är en förutsättning för en lyckad tävling.

Att kunna posera och föra sig självsäkert, elegant och få det att se naturligt ut är en konst i sig. Att göra detta i högklackat (inte WP) utifrån de regler som finns i varje gren kräver mycket träning, engagemang och kanske det viktigaste att du blir vägledd av en kunnig person som kan hjälpa dig. Som ger dig de rätta verktygen för att du ska på ett självsäkert sätt framhäva dig på scen med allt vad det innebär.

Just nu tar jag emot ett begränsat antal atleter som vill utveckla och förbättra sin posering.

Vad du får?

Individuellt anpassad poseringsträning för att optimera dina förutsättningar till en lyckad tävling.

Ett helhetskoncept med mål att få dig självsäker och trygg på scen.

Feedback på fysik och posering.

Att få veta hur jag som domare bedömer. Vad tittar jag som domarna på utifrån regelverket?

Är du intresserad?

Maila mig på maria@formachic.se för prisförslag.

Jag håller till på Deltagym i Stockholm men det går också bra att boka mig om du ordnar lokal själv bara det är inom Stockholms området. Bor du utanför Stockholm får du stå för min rese- och ev boendekostnad också.

2 Kommentarer

 1. Hej Maria!
  Therese heter och jobbar just nu på mitt mål att tävla på Grand Prix i bikini fitness. Jag håller själv delvis till på Delta, och tänkte höra om du har möjlighet att hjälpa mig då jag verkligen vill komma igång med Posering/ walken.
  Skicka gärna mig ett prisförslag 🙂

  Tack på förhand!
  Mvh,
  Therese

  Reply
  • Hej Therese , har svarat på ditt mail, mvh Maria

   Reply

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *