Maria Eriksson – Distans och Balans

Jag har varit ”off ”en tid nu är jag ”on” till 100% :-)

Jan-februari har gått med rasande fart dock har det varit en uppförsbacke för min del.  Trots glädje i mitt arbete och privat har tiden har hunnit ikapp mig, saker jag har skuffat undan (mentalt) har gjort sig påmint och det har varit nödvändigt att bearbeta dem. Livet är som ni vet ”ups and downs” för oss alla , mer eller mindre och det är en utmaning varje gång oavsett omfattning och innehåll, en sak har jag erfarit att varje gång jag lyckas resa mig är jag en gnutta starkare och ödmjukare inför livet.

Detta påverkade bl a min träningsmotivation men nu är den tillbaka och jag börjar känna  mig  ”hel” igen … med detta vill jag säga att det är mänskligt att inte alltid vara på topp och det är mänskligt att hoppa av tåget ibland när det rullar på för fort, stanna upp, reflektera och på igen….om det känns rätt.

Mina råd:

– Våga prata om det

-Hitta Ditt sätt som känns rätt att bearbeta motgångar, sorg m m

– Se framåt och de möjligheter Du har

– Umgås med människor som ger dig positiv energi och som uppskattar Dig.

– Bli ”vän” med dina känslor, med det menar jag uppnå medvetenhet och lär dig att hantera dem, inte förtränga dem.

Motivation

Motivation

 

Nu har jag laddat om och trivs med nya utmaningar!

Coachar 3 grymma tjejer i år, de ska tävla i Bodyfitness och Bikini Fitness , ska bli riktigt kul att följa dem. Likaväl som det blir spännande att följa två andra klienter, grymma tjejer som har som mål att komma i sitt livs bästa form, älskar verkligen att se människor nå sina mål och växa av det.

 

LPG behandlingar på Delta Gym startar jag med fr o m torsdag den 5/3. På Boka Direkt kan Du boka Dina behandlingar eller om du vill testa/ konsultera mig. Alla är välkomna! tjejer som killar, unga som lite äldre ;-)…. konsultationen är gratis 🙂

Varför LPG? bl a:

– Tar bort/minskar celluliter
– Framhäver kroppens konturer
– Formar & lyfter rumpan
– Ökar hudens elasticitet och spänst
– Ökar lymfdräneringen, perfekt veckor innan tävling, för att bli av med vätska samt ev celluliter/fett som kan finnas kvar
– Ökar fettförbränningen
– Slimmar figuren
– Ökar blodcirkulationen

– För välbefinnandet

 

DSC_1030

 

Take care/Maria

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *