Maria Eriksson – Distans och Balans

Gott Nytt År!

2014 närmar sig sitt slut och när jag tittar tillbaka på detta år kan jag inte annat än le och känna stort tacksamhet.  Året har verkligen rusat förbi med en fantastisk hastighet, som man brukar säga, ”tiden går fort när man har kul!”

Ska jag summera 2014 så har det varit sagolikt på många sätt, har fått uppleva massor och kan åter igen konstatera att det finns inte  åldersgräns för att sluta att lära sig nya saker vilket känns underbart!

Är så glad och tacksam över alla nya vänner jag fått och över de vänner som alltid funnits/finns i mitt liv, ingen nämnd ingen glömd.

TACK till min underbara familj som alltid finns för mig och stöttar i alla lägen. Även till de nära och kära som inte längre finns bland oss vill jag ägna en tanke av tacksamhet, de har påverkat mitt liv på olika sätt och kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

År 2014 bestämde jag mig för att satsa på min PT-verksamhet, har jobbat med allt från PTonline till Fitnesskonsult (tävlingsinriktat)vilket har varit en dröm. Jag känner verkligen att jag gjort mitt bästa ”yrkesmässiga” val någonsin, att få jobba med det jag brinner för, att hjälpa/vägleda/motivera människor att nå sina drömmar och mål inspirerar mig och gör att jag växer som människa. Fantastiskt att få vara med i varje individs personliga utveckling!

Har också haft förmånen att jobba ihop med några av de finaste vänner i fitnessbranschen, Helene Ahlson,  Frida Bålefalk och Petra Kardell , tackar ödmjukast för det ☺tjejer!

Mitt arbete inom SKKF har också varit roligt, givande och en verklig utmaning, här hoppas jag kunna fortsätta arbetet för vår sport och våra atleter på bästa möjliga sätt och min förhoppning är att flera engagerar sig.

Som atlet har jag haft förmånen och glädjen att ha fått ovärderlig hjälp av den bästa, Ahmad Ahmad ,en person som jag också värdesätter högt som vän/”bror”.

Är otroligt nöjd med min utveckling och den fortsätter under 2015…det är ju min livsstil ☺!

Stort tack till mina samarbetspartner/sponsorer som har trott och tror på mig, både som atlet och person. Ni har förgyllt mitt år och fått mig att känna mig ”unik”. Er professionalism och engagemang är fantastiskt… ” only the best is god enough” gäller till 100%

Hoppas på ett nytt år tillsammans med er!

Elit Nutrition, huvudsponsor, de bästa inom kosttillskott alltid 100 % kvalitet

Better Bodies, de bästa  och snyggaste inom fitnesskläder,  kvalitet  och  till 100.

AKK Skrädderi & Design som har sytt mina sagolika tävlingsdräkter, professionalism på högsta nivå

Celsius som har försett mig med den bästa energidrycken

DNA medic, välkomnar deras gentester som bl a kan förebygga ohälsa

Ser fram emot ett 2015 fullt med glädje, vänskap, kärlek och god hälsa, med det känner jag mig redo och väl förberedd för nya projekt, jobb och allt annat som hör livet till.

Kom ihåg, relationer och möten med människor är bland det viktigaste för att uppnå en dialog som leder till något konstruktivt och till nya möjligheter och utmaningar.

”Carpe Diem Crea Diem – Fånga Dagen Skapa Dagen”

Take Care!!

GOTT SLUT PÅ 2014 OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR mina vänner!!

Gott nytt år 2014

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *